top of page

Paardenmelk cosmetica

Omdat paardenmelk veel door de huid opneembare vitaminen bevat en de huiddoorbloeding stimuleert, heeft het een zeer gunstig effect op vele huid- en haarproblemen. Paardenmelk bevat bouwstoffen die de celvernieuwing bevorderen en de huid meer weerstand geven.

 

Hierdoor zijn deze producten, die een hoog percentage paardenmelk bevatten, uitstekend geschikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar. Met name mensen met een droge, gevoelige- of probleemhuid zien vaak duidelijke verbetering. 

 

Al deze producten zijn dierproefvrij gemaakt.

Alle cosmeticaprodukten en paardenmelkpoeder of -capsules kunnen per post opgestuurd worden, na storting van het aankoopbedrag en eventuele portkosten (vanaf aankoop van 65€ is er geen port) op rekeningnr:

IBAN 73 1030 2922 5360 BIC NICABEBB 
Lagen Heirweg 9, 9270 Laarne

met duidelijke vermelding van de gewenste artikelen. 

 

U kan ook mailen naar tony.raman@telenet.be voor meer info.

Of neem gerust contact op via het contactformulier op onze website.

24H_Cream_3D.png

Is een crème die helpt bij het voorkomen en verzorgen van problematische, schrale, slappe of geïrriteerde huid.

Excellent 24H Cream

Hand_Soap_F.png

Creamy zeep

Creamy vloeibare zeep reinigt op milde wijze de huid van vele soorten "afvalstoffen". De essentiële werkzame bestanddelen bewerkstelligen een goede huidvochtbalans, geven soepelheid en verjonging, terwijl huidonreinheden worden tegengegaan. Creamy is zuinig in gebruik en heeft door toevoeging van het natuurzuivere lemon line- extrakt een opwekkend frisse geur.

Bad- en douchegel

Showergel_F.png

Een zachte en verzorgende Bad-& Douchegel voor elk huidtype
100% Natuurlijke basis.
200 ml

Paardenmelkzeep_3D_Duo_F.png

Chevaline merriemelkzeep

Milde, diepreinigende zeep, ook voor de gevoelige huid. Voedt en herstelt de natuurlijke beschermlaag.
100 g.

Shampoo_F.png

Lactate shampoo

Deze shampoo bevat een zeer hoog gehalte aan imuunglobulinen, albumine, adenine, pyridoxine en huidactivatoren die de hoofdhuid stimuleren en een verzorgende en voedende werking uitoefenen op de haarinplant en de haarvezelstructuur. Bij regelmatig gebruik van deze shampoo hervindt uw haar zijn kracht en gezondheid, en wordt het natuurlijk evenwicht hersteld.

Renovate bodybalsem

Bodybalm_F.png

Renovate verhindert het uitdrogen, renoveert, verzorgt, houdt smetvrij en voedt de hele huid na baden, douchen en zonnebaden. Het houdt de huid soepel en elastisch en heeft een zeer verfrissende werking. Gebruik de body - balsem zo vaak als uw huid er behoefte aan heeft. De balsem is tevens een zeer goede ondergrond voor make-up en het gebruik van rouge.

Pedicare Cream

Pedicare_cream_3D.png

Pedi Care crème is een doeltreffende crème voor de voet- en enkelverzorging. Zonder het natuurlijke zweetproces te verstoren, remmen de essentiële werkstoffen de vorming van geurverspreidende bacteriën en overtollige voettranspiratie. Pedi care hydrateert, versoepelt de huid en ontspant bij extreem vermoeide voeten en enkels. Verder is deze crème een uitmuntend hulpmiddel bij de verzorging en voorkoming van typische sauna- of zwemmersvoeten, blaarvorming, rauwe hielen, eeltplekken.

Muscle_Care_F.png

Muscle Care Cream

De speciaal samengestelde formule van Muscle met paardenmelk en zwarte Populierknoppen extract is uitermate geschikt voor behandeling van stijve spieren en vermoeide ledematen. Het verzorgt gevoelige spieren en gewrichten na intensieve arbeid of sportprestatie. Muscle zorgt voor een sneller herstel bij stijve spieren en ongemakken na intensieve arbeid en sportprestaties, maar ook bij klachten opgelopen door kou.Muscle is goed bij de bloedcirculatie en  is goed te gebruiken bij een warming-up.

Handcream_F.png

Handy Handcream

Zachte handcreme, uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van droge, schrale handen.Bovendien worden ze beschermd tegen extreme weersomstandigheden. De geavanceerde formule helpt bij de voorkoming van kloofvorming, verzacht en verzorgt de huid intensief. De handen zijn niet vettig dankzij een snel intrekkende samenstelling, en geeft een zijdezacht gevoel.

bottom of page