top of page

Open loopstal

Wij streven ernaar om de paarden op een zo natuurlijk mogelijke manier te houden. Dit wil zeggen zoveel mogelijk op de weides en altijd in kuddeverband. Dag in, dag uit wordt zorgvuldig en professioneel aandacht besteed aan voeding en huisvesting van uw paard, maar ook aan zijn mentale gezondheid!

U kan bij ons dus opteren om uw paard bij de kudde te laten in een unieke open loopstal. Het is een ruime, lichte stalplaats gestrooid met vlaslemen, elke dag van mest geruimd. Er is steeds hooi/voordroog ter beschikking. Deze loopstal geeft altijd toegang tot een grote, verharde paddock met eethok en in de zomer kunnen ze van daaruit naar verschillende weides. Het mag dan ook voor jou geen probleem zijn dat je paard na een dag op de weide een goede borstelbeurt kan gebruiken. Dit schept trouwens een goede band tussen jou en je paard.Er is een zadelkamer, buiten- en binnenpiste, overdekte longeercirkel, poetsplaats en binnen- en buiten wasplaats aanwezig. Er zijn hier schitterende veldwegels vanop de boerderij, waar je rustig kan rijden of langere trektochten maken.

Schermafbeelding 2019-03-09 om 16.43.23.

Box met paddock-uitloop

 

Indien u wil dat uw paard apart staat, kan dit ook. We verhuren unieke ruime boxen met eigen aangesloten paddock van waaruit uw paard een wijds zicht heeft en andere paarden kan zien. Overdag staat het naar uw wens alleen of in kudde op de weide of loopstal met paddock.

Er is een binnenpiste,  zadelkamer, overdekte longeercirkel, poetsplaats en wasplaats aanwezig. Er zijn hier schitterende veldwegels vanop de boerderij, waar je rustig kan rijden of langere trektochten maken.

Schermafbeelding 2019-03-09 om 16.37.21.
bottom of page